Bethina de Reus - van Emmen

Wees zelf de verandering die je wenst te zien in de wereld

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


verhalen:opleiding

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

verhalen:opleiding [2015/26/10 14:17] (huidige)
bethina aangemaakt
Regel 1: Regel 1:
 +====== Opleiding ======
  
 +Ik denk af en toe wel eens dat er te veel waarde gehecht wordt aan welke opleiding '​men'​ heeft gevolgd.
 +
 +Natuurlijk is het fijn dat een heftruck chauffeur zijn rijbewijs heeft en dat iemand die bij de EOD werkt ook werkelijk weet hoe hij een bom onklaar moet maken.
 +
 +Maar persoonlijk ben ik nu begonnen met de opleiding Teamleider Contactcenter MBO 4. Dit is een opleiding van twee jaar die ik volg omdat ik op dit moment niet meer dan een VBO diploma heb. Ik werk al vanaf mijn 17de, heb bereveel werkervaring maar dan toch wil men dat je een MBO 4 opleiding hebt.
 +
 +Ik ben in april 2014 begonnen aan deze opleiding maar even tussen ons gezegd... Het stelt niet veel voor, de grootste uitdaging zit hem voornamelijk in de BPV (Beroeps praktijk vormings) opdrachten. Niet eens zo zeer in de uitwerking er van als wel de mogelijkheid om ze te maken. Het bepaalt de helft van je eind beoordeling en ik vind ze niet altijd even makkelijk om ze in te passen in mijn huidige werkomgeving. Maar goed ik doe mijn best want ik ga al die moeite niet voor niks laten zijn. Dat papiertje zal ik krijgen, kosten wat het kost!
 +
 +En dan is de volgende vraag natuurlijk wat ik met mijn opleiding wil gaan doen. Ik denk dat ik wel teamleider zou kunnen zijn binnen een contact/​servicedesk,​ ik ben tenslotte al eens eerder invaller geweest voor een teamleider die een burnout had. Maar deze opleiding volg ik eigenlijk puur omdat ik wil laten zien dat ik makkelijk op een MBO 4 niveau kan werken en zeker dit werk- en denk niveau bezit (zo staat dat toch altijd zo mooi in vacature teksten). Dus nee mijn ambitie is niet om leiding te gaan geven.
 +
 +Ik kreeg laatst de vraag hoe ik dit dan in vredesnaam volhield. Mijn antwoord daarop is dat ik toch nog wel leuke dingen leer van deze opleiding. Toen ik er aan begon wist ik niet goed wat me bezielde, dat zal ik wel eerlijk toegeven. Nu merk ik echter hoe makkelijk het me afgaat en ga ik echt niet stoppen! Gewoon rustig alle vakken afronden, slagen, alle opdrachten maken en huppakee in april 2016 met een eind assesment mijn opleiding afronden.
 +
 +Op naar mijn HBO papiertje!
verhalen/opleiding.txt · Laatst gewijzigd: 2015/26/10 14:17 door bethina