Bethina de Reus - van Emmen

Wees zelf de verandering die je wenst te zien in de wereld

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


verhalen:intro

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
verhalen:intro [2015/26/10 14:26]
bethina
verhalen:intro [2017/01/04 15:06] (huidige)
bethina
Regel 3: Regel 3:
 Ik ben zo vaak begonnen met schrijven. Ik heb twee kladversies van mijn '​boek'​ in bezit. In de ene versie lukte het me niet om met gevoel te schrijven. Alles schreef ik op vanuit een helicopterview. Alsof ik niks van alles wat ik schreef had meegemaakt. Alsof ik een buitenstaander was die enkel een verslag maakte van het geen hij voor zich zag gebeuren. Eigenlijk heb ik al zolang de behoefte om mijn gevoelens op papier te zetten en roep ik al zo lang dat ik een boek wil schrijven maar komt het er niet van. Ik ben zo vaak begonnen met schrijven. Ik heb twee kladversies van mijn '​boek'​ in bezit. In de ene versie lukte het me niet om met gevoel te schrijven. Alles schreef ik op vanuit een helicopterview. Alsof ik niks van alles wat ik schreef had meegemaakt. Alsof ik een buitenstaander was die enkel een verslag maakte van het geen hij voor zich zag gebeuren. Eigenlijk heb ik al zolang de behoefte om mijn gevoelens op papier te zetten en roep ik al zo lang dat ik een boek wil schrijven maar komt het er niet van.
  
-Maar terwijl ik dit schrijf voel ik pijn en intens verdriet. Het verdriet komt uit mijn binnenste, ik voel het in mijn maag en het voelt als een gigantische knoop. Die pijn komt met vlagen terug en is dus soms ook weg. Een ding lijkt echter duideljk, ik kom er niet meer vanaf. Ik zal nooit meer helemaal genezen. Ik zal nooit meer helemaal helen.+Maar terwijl ik dit schrijf voel ik pijn en intens verdriet. Het verdriet komt uit mijn binnenste, ik voel het in mijn maag en het voelt als een gigantische knoop. Die pijn komt met vlagen terug en is dus soms ook weg. Eén ding lijkt echter duideljk, ik kom er niet meer vanaf. Ik zal nooit meer helemaal genezen. Ik zal nooit meer helemaal helen.
  
-Ik ben 33 jaar en voor mijn gevoel is er al zo'n groot gedeelte van mijn leven verspilt aan onzinnige bezigheden, zoals geloof en werk. Die onzinnigheid maakt me kapot. En de vraag wat ik met mijn leven wil gaan doen lijk ik niet te kunnen beantwoorden. ​+Ik ben 36 jaar en voor mijn gevoel is er al zo'n groot gedeelte van mijn leven verspilt aan onzinnige bezigheden, zoals geloof en werk. Die onzinnigheid maakt me kapot. En de vraag wat ik met mijn leven wil gaan doen lijk ik niet te kunnen beantwoorden. ​
  
 Wat ik wel weet is dat ik zo graag rust zou willen hebben, ik zou zo graag helemaal niks meer hoeven of moeten. Mijn hart volgen en willen weten wat ik echt wil, waar ik energie uit haal en waar ik plezier in heb. Wat ik wel weet is dat ik zo graag rust zou willen hebben, ik zou zo graag helemaal niks meer hoeven of moeten. Mijn hart volgen en willen weten wat ik echt wil, waar ik energie uit haal en waar ik plezier in heb.
verhalen/intro.txt · Laatst gewijzigd: 2017/01/04 15:06 door bethina