Bethina de Reus - van Emmen

Wees zelf de verandering die je wenst te zien in de wereld

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


verhalen:ik_ben_gewoon_goed

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
verhalen:ik_ben_gewoon_goed [2015/04/11 18:50]
bethina zin toegeovegd
verhalen:ik_ben_gewoon_goed [2017/01/04 15:04] (huidige)
bethina
Regel 1: Regel 1:
 ======Ik ben "​gewoon"​ goed====== ======Ik ben "​gewoon"​ goed======
  
-Wat is er mis mee om gewoon” ergens goed in te zijn? Wanneer is goed gewoon” goed?+Wat is er mis mee om 'gewoon' ​ergens goed in te zijn? Wanneer is goed 'gewoon' ​goed?
  
 Ik verbaas me er over hoe je in het bedrijfsleven altijd lijkt te moeten doorgroeien. Dat ergens heel goed in zijn en een functie heel goed uit kunnen oefenen iets schaars lijkt te zijn. Je moet toch wel op zijn minst manager willen worden of doorgroeien naar een andere functie. Ik verbaas me er over hoe je in het bedrijfsleven altijd lijkt te moeten doorgroeien. Dat ergens heel goed in zijn en een functie heel goed uit kunnen oefenen iets schaars lijkt te zijn. Je moet toch wel op zijn minst manager willen worden of doorgroeien naar een andere functie.
Regel 19: Regel 19:
 Wat gebeurt er dan met al die mensen die werken om te leven en geen ambitie lijken te hebben? Het wordt vaak als negatief gezien als je op deze manier je werkende leven invult en onterecht wordt er gedacht dat deze personen helemaal geen ambities zouden hebben. Helaas wordt er niet altijd positief tegen deze personen aangekeken, toch is het goed om te beseffen dat ook dit soort personen moeten bestaan in het bedrijfsleven. Dit zijn de personen die specialist worden in hun functie, die senioriteit opbouwen en andere collega'​s kunnen ondersteunen die net in deze functie zijn begonnen. Als deze personen dan ook nog eens open staan voor veranderingen en niet vastroesten in hun functie dan heb je hele waardevolle medewerkers in je team zitten waar je van op aan kan! Een medewerker die duidelijk heeft gemaakt niet op zoek te zijn naar andere functies en die dus een stabiele basis voor je afdeling vormt. Wat gebeurt er dan met al die mensen die werken om te leven en geen ambitie lijken te hebben? Het wordt vaak als negatief gezien als je op deze manier je werkende leven invult en onterecht wordt er gedacht dat deze personen helemaal geen ambities zouden hebben. Helaas wordt er niet altijd positief tegen deze personen aangekeken, toch is het goed om te beseffen dat ook dit soort personen moeten bestaan in het bedrijfsleven. Dit zijn de personen die specialist worden in hun functie, die senioriteit opbouwen en andere collega'​s kunnen ondersteunen die net in deze functie zijn begonnen. Als deze personen dan ook nog eens open staan voor veranderingen en niet vastroesten in hun functie dan heb je hele waardevolle medewerkers in je team zitten waar je van op aan kan! Een medewerker die duidelijk heeft gemaakt niet op zoek te zijn naar andere functies en die dus een stabiele basis voor je afdeling vormt.
  
-Doe dan dus maar "gewoon" ​waar je goed in bent!+Doe dan dus maar 'gewoon' ​waar je goed in bent!
verhalen/ik_ben_gewoon_goed.txt · Laatst gewijzigd: 2017/01/04 15:04 door bethina