Bethina de Reus - van Emmen

Wees zelf de verandering die je wenst te zien in de wereld

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


verhalen:afvallen

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
verhalen:afvallen [2015/14/03 21:40]
bethina
verhalen:afvallen [2017/01/04 15:14]
bethina
Regel 46: Regel 46:
 De kilo's vlogen er af en binnen no-time mocht ik minder insuline spuiten en uiteindelijk hoefde ik geen enkele medicatie meer te slikken voor een te hoge bloeddruk of voor mijn diabetes. Uiteindelijk woog ik 100 kio, ik ben dus op eigen kracht 70 kilo afgevallen. Men gelooft me niet, maar dit ging echt zonder enige moeite. Deze manier van koolhydraatbeperkt eten paste zo goed bij mij en voelde zo natuurlijk. De kilo's vlogen er af en binnen no-time mocht ik minder insuline spuiten en uiteindelijk hoefde ik geen enkele medicatie meer te slikken voor een te hoge bloeddruk of voor mijn diabetes. Uiteindelijk woog ik 100 kio, ik ben dus op eigen kracht 70 kilo afgevallen. Men gelooft me niet, maar dit ging echt zonder enige moeite. Deze manier van koolhydraatbeperkt eten paste zo goed bij mij en voelde zo natuurlijk.
  
-Ik zeg paste, maar ik moet zeggen past.. Helaas bleef ik op de 100 kilo steken en ben ik weer aangekomen ​tot 120 kilo omdat ik gedemotiveerd raakte. ​Inmiddels ben ik weer druk bezig om die kilo's er af te krijgen. Wederom door koolhydraatbeperkt te eten. Echter deze keer houd ik er ook in een app bij wat ik zoal binnenkrijg qua calorieen op een dag. Niet omdat ik weer calorieen wil gaan tellen, maar omdat ik zicht moet krijgen op wat normale porties zijn. Het afvallen ging eerst bijna vanzelf omdat ik zoveel woog, nu zal ik toch meer op de portie grootte moeten letten.+Ik zeg paste, maar ik moet zeggen past.. Helaas bleef ik op de 100 kilo steken en ben ik weer aangekomen omdat ik gedemotiveerd raakte. ​Er zit nog steeds erg veel oud zeer wat betreft het eten.
  
 Sporten is nog steeds niet mijn ding, maar wist je dat je alleen al met 8 uur bureauwerk zo'n 1500 kcal verbrandt? Als je daar dan ook nog drie uur zitten aan toevoegt en een uurtje wat in huis opruimt, heb je zomaar een totaal verbranding van 2300 kcal op een dag en dat terwijl je efficient met je energie om gaat! Sporten is nog steeds niet mijn ding, maar wist je dat je alleen al met 8 uur bureauwerk zo'n 1500 kcal verbrandt? Als je daar dan ook nog drie uur zitten aan toevoegt en een uurtje wat in huis opruimt, heb je zomaar een totaal verbranding van 2300 kcal op een dag en dat terwijl je efficient met je energie om gaat!
  
-{{tag>​afvallen}}+{{tag>​afvallen ​dieet expert koolhydraatbeperkt verhalen}}
verhalen/afvallen.txt · Laatst gewijzigd: 2017/01/04 15:14 door bethina