Bethina de Reus - van Emmen

Wees zelf de verandering die je wenst te zien in de wereld

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


vakantiedagboeken:2018:09-07

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
vakantiedagboeken:2018:09-07 [2018/08/09 04:42]
bethina
vakantiedagboeken:2018:09-07 [2018/08/09 05:10] (huidige)
bethina
Regel 17: Regel 17:
 Ik ben boos op mijn familie en ik ben teleurgesteld in ons gerechtelijk systeem. Mijn doel was niet het willen winnen, maar dit als familie netjes oplossen. Iedereen contact met haar, maar zij hebben er duidelijk een strijd van gemaakt om ons kosten wat het kost bij onze zus weg te houden. En ach ik had beter moeten weten, ik had moeten weten dat we niet zomaar zouden winnen. Maar ik houd van Petra en wil haar graag zien en ben er nog steeds van overtuigd dat mijn geestelijk gehandicapte zus zelf deze beslissing niet kan maken. Meerdere mensen in mijn omgeving delen deze mening met me, zij hebben namelijk zelf ook een zoon of dochter met een geestelijke beperking. Waarom heeft de rechter niet ingestemd met een psychologisch onderzoek? Waarom lijkt ze niet te zien dat wat ze zegt haar is ingefluisterd?​ Ik ben boos op mijn familie en ik ben teleurgesteld in ons gerechtelijk systeem. Mijn doel was niet het willen winnen, maar dit als familie netjes oplossen. Iedereen contact met haar, maar zij hebben er duidelijk een strijd van gemaakt om ons kosten wat het kost bij onze zus weg te houden. En ach ik had beter moeten weten, ik had moeten weten dat we niet zomaar zouden winnen. Maar ik houd van Petra en wil haar graag zien en ben er nog steeds van overtuigd dat mijn geestelijk gehandicapte zus zelf deze beslissing niet kan maken. Meerdere mensen in mijn omgeving delen deze mening met me, zij hebben namelijk zelf ook een zoon of dochter met een geestelijke beperking. Waarom heeft de rechter niet ingestemd met een psychologisch onderzoek? Waarom lijkt ze niet te zien dat wat ze zegt haar is ingefluisterd?​
  
-Misschien moet ik deze boosheid er eens een keer uitgooien, mooi onderwerp voor bij mijn haptotherapie-sessies.+Misschien moet ik deze boosheid er eens uitgooien.
  
 Eigenlijk heeft de ervaring van gisteren me alleen maar meer gesterkt in mijn keuze. Hoe kan dit nu het ware geloof zijn? Hoe kunnen ze zichzelf nog Christen noemen? Hoe kunnen ze in vredesnaam verwachten dat ik door dit soort acties überhaupt nog terug zou willen komen? Eigenlijk heeft de ervaring van gisteren me alleen maar meer gesterkt in mijn keuze. Hoe kan dit nu het ware geloof zijn? Hoe kunnen ze zichzelf nog Christen noemen? Hoe kunnen ze in vredesnaam verwachten dat ik door dit soort acties überhaupt nog terug zou willen komen?
vakantiedagboeken/2018/09-07.txt · Laatst gewijzigd: 2018/08/09 05:10 door bethina