Bethina de Reus - van Emmen

Wees zelf de verandering die je wenst te zien in de wereld

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


vakantiedagboeken:2018:09-04

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

vakantiedagboeken:2018:09-04 [2018/05/09 00:12] (huidige)
bethina aangemaakt
Regel 1: Regel 1:
 +====== Dinsdag 4 september 2018 ======
  
 +Vandaag was gewoon nog een werkdag, maar mijn vakantie begon om half 6. YES, pas 24 september weer aan het werk.
 +
 +Ik vind het ook best spannend, want ik heb eigenlijk nog heel veel echte vrije dagen. (Ja wat zeur je nou, daar is het toch vakantie voor!).
 +
 +Het begon met nieuwe koffie halen en de lekkerste lactosevrije melk kopen voor in mijn koffie en mezelf op standje '​genieten'​ zetten.
 +
 +Natuurlijk al wel wat uitjes gepland maar dat lezen jullie wel op de andere dagen. Ik ga echt niet de eerste dag alles al verklappen!
 +
 +Wat ik mezelf in ieder geval vanavond heb voorgenomen - en waar ik ook al mee begonnen ben gezien dit verhaal - is een vakantiedagboek bijhouden. De tijd gaat altijd veels te snel tijdens de vakantie, voor je het weet is het weer tijd om aan het werk te gaan en als men dan vraagt wat je gedaan hebt ben je dat al lang weer vergeten. En ja ik weet het, meestal houden mensen blogs bij van hun verre vakantie. Ik heb daar schijt aan, ik wil laten zien dat het ook erg leuk kan zijn in eigen land of zelfs je eigen balkon/​tuin.
 +
 +Mijn website vanavond dus heerlijk geupdated, mijn partner gevraagd om mijn website weer te voorzien van de nieuwste plugins (toch handig zo'n nerdy BFF) en lekker weer aan het schrijven geslagen. Ik wil jullie ook nog even wijzen op het verhaal [[verhalen:​wie_had_dat_gedacht|'​Wie had dat gedacht?'​]] wat ik vanavond geschreven heb. Wat heerlijk om weer van me af te schrijven, veels te lang niet gedaan!!
 +
 +{{tag>​vakantiedagboek vakantie dagboek schrijven genieten vakantieineigenland}}
vakantiedagboeken/2018/09-04.txt · Laatst gewijzigd: 2018/05/09 00:12 door bethina